skip to Main Content

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ EMS TRAINING;

Ότι η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να αυξήστε τη μυϊκή μάζα, να μειώσετε το ποσοστό του λίπους, ότι είναι καλό για τον πόνο στην πλάτη ή τη μέση, είναι γνωστά δεδομένα και έχουν ήδη αποτελέσει αντικείμενο πολλών άρθρων.

Αλλά το EMS TRAINING μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα!

Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, συνοδεύεται και από συναισθηματικές ή ψυχολογικές αλλαγές με θετική έννοια.

Αυτό αναφέρεται από πολλούς ασκούμενους του EMS αλλά και από εκπροσώπους των κατασκευαστών των EMS μηχανημάτων.

Περισσότερη ενέργεια μέσω του EMS
Οι ασκούμενοι του EMS αναφέρουν ότι αισθάνονται εντελώς καλύτερα και πιο χαλαροί μέσα από την τρέχουσα προπόνηση.

Μιλούν επίσης για περισσότερη ενέργεια και αντίσταση στο στρες, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να κουραστούν στις καθημερινότητά τους.

Ο οργανισμός αισθάνεται γενικά πιο σταθερός και ζωτικός, με φυσικό επακόλουθο να είστε πιο αποτελεσματικοί στο επιβαρυμένο πρόγραμμά σας.

Αυτή η πλούσια και βελτιωμένη αίσθηση στο σώμα διαρκεί όλη την ημέρα, για τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, όπως για παράδειγμα στην οικιακή εργασία, την κηπουρική, στην άρση βαρέων αντικειμένων και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης όρθιας ή καθιστής θέσης και σαφώς αισθητή κατά την διάρκεια της μετακίνησης.

Η στάση του σώματός σας μπορεί επίσης να βελτιωθεί μέσω της προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση.

Μια όρθια στάση του σώματος, με τη σειρά του, δείχνει ότι δεν “κρύβεστε” και επομένως έχετε πιο πολύ αυτοπεποίθηση.

Η σωστή ορθοσωμία σε συνδυασμό με τον έλεγχο του σώματος που βελτιώνεται επίσης είναι η σωστή κατεύθυνση για να μπορέσετε να κάνετε θετικές αλλαγές στο σώμα σας.

Σημαντικό: Το περιβάλλον πρέπει να είναι σωστό
Οι ψυχολογικές πτυχές όπως η διάθεση, τα κίνητρα και τα συναισθήματα είναι αποφασιστικής σημασίας για το αν παραμείνεις σε ένα χώρο για να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι.

Ως εκ τούτου, ο χώρος που θα επιλέξετε άλλα και οι προπονητές πρέπει να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για μια προπόνηση με το EMS.

Η προπόνηση με το EMS μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει τη διάθεσή σας, αλλά και να μειώσει αρνητικά συναισθήματα όπως ο θυμός, η αναταραχή, η κατάθλιψη ή η έλλειψη ενέργειας.

Είναι σημαντικό, φυσικά, να απευθυνθειτε σε επαγγελματιες γυμναστες, να αισθάνεστε καλά και το στούντιο που θα επιλεξετε να προσφέρει ένα ευχάριστο κοινωνικό περιβάλλον και ατμόσφαιρα.

Μετά από όλα αυτά, σίγουρα θα θέλετε να έρθετε στην προπόνηση με θετική διάθεση.

Όλα αυτά βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης και της ευεξίας σας και ως εκ τούτου έχετε κίνητρο να συνεχίσετε την προπόνησή σας.

Κάντε κοινωνικές επαφές
Συχνά συμβαίνει να προπονείστε μαζί με κάποιον άλλο κατά τη διάρκεια προπόνησης με το EMS.

Εάν υπάρχουν αρκετές συσκευές EMS συνήθως είναι η μια δίπλα στην άλλη και μερικοί ασκούμενοι μπορούν να κάνουν τις ασκήσεις τους ταυτόχρονα.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να μιλήσετε με άλλους ασκούμενους και να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Εάν κάνετε προπόνηση μαζί με την παρέα σας, για παράδειγμα, μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες σχετικά με τις εμπειρίες και τις προπονητικές συμβουλές.

Μια «ομαδική προπόνηση» είναι καλή για να υπάρχουν τα κατάλληλα κίνητρα παρακίνησης και παρέχει τον απαραίτητο παράγοντα διασκέδασης.

Καλή διάθεση μέσω της προπόνησης με το EMS
Δεν πιστεύετε ότι το EMS μπορεί να επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σας; Τότε δοκιμάστε το!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *